Головна » 2017 » Березень » 13 » Наші спортсмени
19:56
Наші спортсмени

4 березня 2017 року, у м.Чернівці відбувся відкритий Чемпіонат Чернівецької області з Таеквон-до «EXTREME OPEN – UNREAL FIGHT 2017» серед дітей та підлітків. У змаганнях взяли участь 150 таеквондистів з Чернівецької області а також гості з Івано-Франківська (СК «Лідер», СК «Боєць», СК «Вотум»). Змагання проходили на чотирьох доянгах по чотирьом розділам Таеквон-до: індивідуальний спаринг, командний спаринг, туль, спец.техніка (те-кі). Організатори змагань висловлюють велику подяку партнерам та спонсорам, а саме: Чернівецькій обласній організації «Спілка офіцерів України» та Фітнесклуб «Нова Спорт».

Як зазначив керівник Чернівецької обласної організації «Спілка офіцерів України» полковник запасу Микола Рубанець, такого рівня заходи не лише сприяють розвитку молоді і спорту Буковини а й піднімають рівень військово-патріотичного виховання молоді, що на теперішній час є надзвичайно актуальним і необхідним.

Глибоччину на чемпіонаті представляли троє  таеквондистів з с.Тереблече які здобули три нагороди у розділі індивідуальний спаринг: Анадим Олександр – здобув срібну медаль у ваговій категорії «-32 кг». Туранський Іван – здобув бронзову медаль у ваговій категорії «-32 кг». Кожокар Дмитро – здобув бронзову медаль у ваговій категорії «-36 кг». Для юнаків це був перший бойовий і спортивний досвід але незважаючи на це вони гідно боролися і досягли відповідних результатів. Наступною сходинкою до вершин таеквон-до, для юних бійців стане Чемпіонат Всеукраїнського союзу таевкон-до в м.Івано-Франківськ.

 

 

 На фото: (з ліва на право) Анадим Олександр, Кожокар Дмитро, Туранський Іван. В центрі тренер та віце-президент СК «Екстрим» Цимбал Олександр

Переглядів: 486 | Додав: terebleche | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar